Αρχική » Tο Προφίλ μας


Botania.gr: Καλλυντικά, Βότανα - Τσάι, Μυρωδικά, Αιθέρια έλαια

Το botania.gr, ένα νέο κατάστημα εμπνευσμένο από τη φύση με προϊόντα ευεξίας, υψηλής ποιότητας στο χώρο των αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών. Σε αυτό το e-shop θα βρείτε ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι καλλυντικά, αρώματα, αρωματικά χώρου, σαπούνια, αιθέρια έλαια, τσάι, μυρωδικά, συσκευές αρωματοθεραπείας, και πολλά άλλα.  

Όλοι οι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι και έχουν επιλεχθεί με ιδιαίτερη προσοχή. Το botania.gr έχει εξασφαλίσει επίσης την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων της εταιρείας ESPRIT PROVENCE, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία, κατασκευή και διανομή προϊόντων φυσικής ευεξίας και άλλων προϊόντων με την επωνυμία ESPRIT PROVENCE.

Ιδρύθηκε το 2021 από την εταιρεία μας, Gresense. Η Gresense είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία με έδρα το Μεσημέρι, Θεσσαλονίκης, η οποία δραστηριοποιείται από το 2011 στην παραγωγή, την καλλιέργεια και την εμπορία των αρωματικών φυτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών οδήγησε στην υλοποίηση του botania.

dic_sme_panel_login_title
Προϊόντα στο καλάθι